Personal Training Assen
Zie er goed uit - voel je goed - leef goed

Bekijk de 9 categorieën waar ik jou bij kan helpen en ondersteunen. 

1. Overgewicht - Afvallen 
Wil je nu echt eens echt afrekenen met de overtollige kilo’s maar wel met blijvend resultaat? Afvallen wil zeggen je levensstijl permanent veranderen op het gebied van beweging en gezonde voeding. Ik help je graag!

2. Rug- nek- en schouderpijn

Heb je last van fysieke klachten en beperkt of beïnvloedt dit je dagelijks leven? Het is bewezen dat sporten en gezonde voeding helpen bij het herstellen van fysieke klachten. Met mijn deskundigheid als personal trainers bekijk ik samen met jou wat de fysieke klachten zijn en zullen hierop een persoonlijk plan maken om deze klachten te verminderen

3. Hulp bij obesitas

Kamp je met zwaar overgewicht? Afhankelijk van de persoonlijke situatie en de gewenste doelen ga ik samen met jou aan de slag om te werken aan een gezondere levensstijl zonder obesitas. 

4. Personal trainer

Ik begeleid jou op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze. Samen gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doelen. 

5. Stress verminderen - burn-out

Iedereen heeft wel eens last van stress. Maar als dit een langere tijd aanhoudt herstelt het lichaam onvoldoende. Dit kan leiden tot burn-out gerelateerde klachten zoals vermoeidheid, slaapproblemen, prikkelbaarheid, huilbuien, vergeetachtigheid en concentratieproblemen. Met het bewezen succesvolle programma gaan wij burn-outs en stress tegen door aan de slag te gaan met sporten onder begeleiding, voeding en mental coaching. Liever voorkomen dan genezen!

6. Personal Fitness voor jeugd

Overgewicht bij kinderen komt steeds vaker voor en neemt ook steeds extremere vormen aan. Overgewicht bij kinderen zorgt niet alleen voor lichamelijk ongemak, maar ook op sociaal gebied hebben deze kinderen vaak een achterstand. Samen met de ouder(s) maak ik een programma op maat.

7. Conditie verbeteren - fitter worden

Ik als personal trainer zal je stimuleren je om je lichaam voortdurend te blijven prikkelen. Door jezelf keer op keer uit te dagen, gaan je hart en longen optimaal aan de slag, waardoor meer zuurstof voor je spieren beschikbaar wordt gesteld. Zo gaan uiteindelijk niet alleen je sportprestaties vooruit, maar ook je alledaagse bezigheden.

8. Gezonde voeding
Maak gebruik van mijn kennis en expertise en laat mij jouw voedingsschema’s samenstellen. Samen creëren we een voedingspatroon waarbij je gezond eet én geniet van het leven. Je hormonen weer in balans komen en je gemoedstoestand weer verbeterd. Het kan echt!

9. Spiermassa opbouwen

Als deskundige en ervaren trainer kan ik jou precies leren wat de meest effectieve krachttraining is. Zij zorgen ervoor dat je snel en zichtbaar spierweefsel zult creëren.  


 
 
 
E-mailen
Bellen