Personal training Assen
Zie er goed uit - voel je goed - leef goed

LIFESTYLE COACH

LIFESYLE COACH


Alles begint en eindigt bij je gedrag. Het mooie is dat je gedrag kunt veranderen. Door middel van lifestyle coaching maken we je bewust van je oude gewoonten en leren we je tegelijkertijd om nieuwe gewoonten aan te leren en toe te passen. Verandering is namelijk pas mogelijk na bewustwording.

We zeggen niet wat je moet doen, maar we leren je stap voor stap waarom je iets doet en hoe je dit op de meest effectieve en efficiënte manier kan doen. Op deze wijze bouw je stap voor stap aan een resultaat voor de rest van je leven. En dat wil je uiteindelijk. Wil je meer informatie hierover ontvangen dan horen we dat graag. We raden je ook aan, mocht je interesse hebben,

 Of heb je andere vragen aan ons? Neem dan CONTACT met ons op via info@personal-training-assen.nl

4cgy16
4cgy16


manueel praktijk Assen; Natuurlijke levenswijze

Shiatsu stimuleert lichamelijk herstel en volledige genezing. Op die manier beschikken we weer over voldoende energie die ons lichaam zijn evenwicht bezorgt. Shiatsu zorgt voor het succesvol behandelen van allerlei vervelende ongemakken en aandoeningen, zowel op lichamelijk als op geestelijk vlak. Zo brengt deze therapie ons dichter bij onszelf. Shiatsu duwt ons in de richting van een gezonde en natuurlijke eet-en levenswijze.

www.manueelpraktijkassen.nl

 
 
 
E-mailen
Bellen