Personal training Assen
Zie er goed uit - voel je goed - leef goed

WELKOM BIJ PERSONAL TRAINING ASSEN

Wij verkopen geen abonnement maar een fit en gezond leven!
Personal Training zoals het hoort te zijn: Professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en doelgericht trainen, met resultaten die er toe doen. Je vindt het bij Personal Training Assen. Ik coach mensen die op een verantwoorde en actieve manier, blijvend hun leefstijl willen veranderen. Is je doelstelling; kracht, spieropbouw, afvallen, verbeteren van je figuur of conditie, het verbeteren van je voedingsgewoonten of wil je weten hoe je gericht moet trainen en leren het maximale uit jezelf te halen? Welke reden dan ook, wij trekken je naar een hoger plan, zelfs voorbij je eigen doelstellingen! Wil je meer weten over Personal Training Assen. Of heb je andere vragen aan ons over Personal Training Assen? Neem dan CONTACT op via info@personal-training-assen.nl

 

 

Gastenboek

11 berichten op 3 pagina's
David Mijheer
17-09-20 07:39:55
8 week geleden ben ik gestart bij Sietze met mijn 10 weken programma. Waarom? Ik ben 46 jaar en heb tot mijn 32 ste veel gesport. De laatste jaren wel op en af wat gesport maar door veel verschillende redenen (blessures, werk etc) is sporten er bij ingeschoten. Gevolg is gewicht toename, minder fit/kracht en veel minder energie. Juli 2020 dacht ik dit moet anders, ik heb een afspraak ingepland met Sietze en de eerste training was snel een feit. Bij start was ik 95,5 kg met een vetpercentage van 27%. 8 weken verder is het vetpercentage gedaald naar 19% en weeg ik 91,5 kg (met een lengte van 1.90 m). Het is weer heerlijk om te sporten en Sietze past de training goed aan op jouw eigen niveau. Maar, hij laat je ook goed tot het uiterste gaan en zorgt toch dat je net dat resultaat haalt op de dag terwijl je eigenlijk al zou willen stoppen. Naast deze 2 weekse training ook mijn voedingspatroon aangepast op advies van Sietze. Alles bij elkaar top! Ik heb mijn komende 10 weken al weer ingepland. Ik kijk nu al weer uit naar de volgende training!
Rene Everts
19-07-20 10:56:38
Hallo allemaal

Mijn naam is René en ik ben 33 jaar oud en trainde voorheen bij Kloos 2 U Fitness te Assen. Na een aantal jaar voor mijzelf getraind te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging. En die vond ik toen bij nu www.­personal-­training-­assen.­nl onder begeleiding van Sietse Lebbing, small group training.

Ik ben hier vorig jaar Januari mee gestart 2 dagen in de week (training duurt gemiddeld 30 a 45 min). De trainingen bestaan veelal uit HIT training (high intensity training). Een gedegen workout waarbij het maximale van je gevraagd wordt.

Toen in februari een vetmeting laten doen door Sietse en hierbij bleek dat ik een vetpercentage van 17% had. Dat was even een tegenvaller, aangezien ik buiten om de 2 trainingen ook nog voor mijzelf train. Aansluitend na de vetmeting heeft Sietse een voedingsschema voor mij in elkaar gezet. Hier heb ik gretig gebruik van gemaakt en afgesproken dat we hier 6 weken mee aan de slag zouden gaan en dan opnieuw een meting doen.

Op donderdag 28-3-2019 was het eindelijk zover, resultaat 13% vetpercentage. Dit betekent dus een vetverlies van 4% in 6 weken. Ik was hier ontzettend blij mee en dit was voor mij een bevestiging dat ik een goede stap had gezet om mee te gaan doen aan Small group training. Zie www.­personal-­training-­assen.­nl
Jeffrey Martinez Calamardo
13-07-20 15:23:50
Mijn naam is Jeffrey, 31 jaar. Een paar jaar lang heb ik qua sport en voeding helemaal niks gedaan, ik leefde een erg ongezonde life style. Dit gaf uiteraard als resultaat dat ik de nodige kilo`s ben aangekomen. Met mijn 1.80 mtr en 105 kilo werd ik 31 jaar oud en dacht ik het roer moet om, echter weet ik van me zelf dat ik hierin iemand nodig ben die mij daar toe zet. Na enig zoek en vergelijk werk kwam ik bij Sietze terecht. De 1e kennismaking tijdens training gaf mij een goed gevoel, dit omdat Sietze goed luistert naar je wensen maar ook zo eerlijk is om te zeggen wat haalbaar is binnen een bepaalde periode. Na het een en ander afgestemd te hebben ben ik een traject van 10 weken aangegaan, hierbij heb ik elke week 2 dagen in de week getraind. De trainingen zijn leuk en gevarieerd maar zwaar, geen week is het zelfde maar alles is afgestemd op wat jij aan kan. Tijdens de trainingen kijkt Sietze goed of alles juist word uitgevoerd en corrigeert en begeleid waar nodig, tussen de oefeningen door heb je een praatje en hangt er goede sfeer. Verder heb ik een voedingsschema gekregen waar ik mij voor 6 dagen in de week strak aan houd, 1 dag in de week is cheatday. Dit is erg prettig omdat je dan hiernaar uit kan kijken. Naast de dagen dat ik samen met Sietze train wandel ik gemiddeld ook nog 2x in de week een route van 8km. Het eindresultaat is nu na bijna 10 weken dat ik me fitter voel en sterker en ik 98 kilo weeg, 7 kilo kwijt ! echt super !! Ik heb mijn doel nog niet bereikt maar dat was ook niet realistisch binnen deze periode en daarom hebben we het met nog een keer 10 weken verlengd.

Jeffrey Martinez Calamardo
Tamara Bouterse
28-04-20 22:38:16
Tamara Bouterse
1 oktober om 8:50 · Assen ·
Zo de dag voor mijn 1e wedstrijd, wie had dat ooit gedacht? In 2015 besloot ik doelgericht aan het werk te gaan; ik startte met 69,5kg en een vetpercentage van 24% en op 21 september dit jaar was ik 60 kg en rond de 9%😌. Ik heb 4-5 per week in de gym gestaan bij Kloos 2 U Fitness heb mijn voedingspatroon drastisch omgegooid! Meer eten van de juiste zaken of juist meer minder en anders... Schema' s doorlopen etc.... En kijk waar ik nu sta, ik kan tegenmezelf zeggen dat ik trots ben opmezelf!
Tamara 34 jaar , moeder van twee kids🍀, vrienden die geen gebak voor mijn neus zette maar een spaatje🍀 allemaal bedankt!
Maar zeker mijn coach Sietze Lebbing die met de juiste schema's mij hier toe heeft gebracht! Wat er morgen ook gebeurt.... Dit heb ik al bereikt!💪 www.­personal-­training-­assen.­nl
Tim S
14-02-20 11:26:58
Ben je opzoek naar een personal trainer? Dan is Sietze de aangewezen persoon. Hij heeft mij ook getraind (zie foto facebook). Sietze weet je op een gezonde en verantwoorde manier stappen verder te helpen.

https:­//­www.­personal-­training-­assen.­nl/­
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen