Personal training Assen Zie er goed uit - voel je goed - leef goed

OVER MIJ.


Mijn naam is Sietze Lebbing:
In 1989 afgestudeerd aan het C.I.O.S te Heerenveen.
Met de volgende diploma's
* Fitness instructeur
* Personal trainer
* Zwemonderwijzer
* Judoleraar 2e Dan.
* Sociaal pedagogisch medewerker
* Leefstijl coach
* Sportmasseur
* Voedingsconsulent


Na mijn C.I.O.S periode ben ik aan het werk gegaan bij Defensie als sportinstructeur.
En ook na Defensie ben ik altijd in de sport werkzaam gebleven, als manager fitnesscentrum,
Zwemonderwijzer en judoleraar. Na een periode gewerkt te hebben voor het Centraal Orgaan Asielzoekers heb ik in 2004 mijn eigen sportschool in Assen opgestart genaamd Kloos 2 U Fitness
Ik ben meerdere keren Nederlands Kampioen Bodybuilding geweest, zo ook in 2010, toen ik mijn laatste wedstrijd deed. Dit zelfde jaar werd ik 5e bij de Wereld Kampioenschappen in Oostenrijk.


In de 25 jaar dat ik werkzaam ben in de sport heb ik meerdere opleidingen gevolgd op het gebied van voeding en sport. Hierdoor heb ik al veel mensen geholpen een gezondere levensstijl te volgen.


En daarom kan ik ook garanderen dat ik jou kan helpen naar een betere versie van jezelf.

PERSONAL TRAINING ASSEN


Ik sta klaar voor mensen die op een verantwoorde en actieve manier, blijvend hun leefstijl willen veranderen. Een gezond leven is voor mij meer dan sport alleen. Het vraagt om een totaal aanpak waarbij doelgericht trainen, voedingsadvies (juiste voeding voor jou) én lifestyle coaching een zeer belangrijke rol spelen. Daar help ik je van harte bij.


Ik ben 100% committed om het gewenste resultaat van onze cliënten te behalen. Onze cliënten bestaat uit een variëteit aan mensen, maar één ding hebben ze gemeen: iedereen wil naar een specifieke doelstelling toe werken. Ook de doelstellingen van mijn cliënten zijn zeer divers, van afslanken tot het verkrijgen van een killerbody en van het oplossen van lichamelijke klachten tot het verbeteren van sportieve prestaties.


Ik werk uitsluitend met toegewijde cliënten, maar schrik niet, het merendeel van onze nieuwe cliënten heeft een paar jaar niets gedaan en leeft ongezond.


Met al mijn ervaring, kennis, opleiding en enthousiasme heb ik inmiddels vele mensen geholpen in het behalen van de voor hun belangrijke doelen. Zij gaan ervoor, jij ook! Rest ons nog één vraag.


ARE YOU READY TO GO?


De 9 categorieën waar ik jou bij kan helpen!


1. Overgewicht - Afvallen


2. Rug- nek- en schouderpijn


3. Hulp bij obesitas


4. Personal trainer


5. Stress verminderen - burn-out


6. Personal Fitness voor jeugd


7. Conditie verbeteren - fitter worden


8. Gezonde voeding


9. Spiermassa opbouwen